Link

15 Νοε 2016

Προς:  Σχολικές Μονάδες Αττικής

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2016

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Παιδιά, 11 Δεκεμβρίου, και με δεδομένη την δράση και συνεργασία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τα Νηπιαγωγεία και Σχολεία α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης πανελλαδικά, στο πλαίσιο και του Συμφώνου Συνεργασίας που έχει συνάψει με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,
Σας καλούμε από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2016 στη Helexpo Αμαρουσίου (Δ/νση: Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι 151 23) και ώρες 9:00π.μ. – 2:00μ.μ.

Καθόλη τη διάρκεια εξειδικευμένοι Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί του Οργανισμού θα ενημερώνουν τους μαθητές για τα Δικαιώματα των παιδιών και τις Δράσεις του Οργανισμού.
Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται Διαδραστικές Παρεμβάσεις Πρόληψης για Παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στις εξής θεματικές: Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Ενδοσχολική Βία & Εκφοβισμός και Βία κατά των Παιδιών. Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιούνται στον «Οδυσσέα», το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας του Οργανισμού.

Για να διασφαλιστεί η καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότερη διάδραση με τους μαθητές, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας (θεματική, ημέρα και ώρα).

Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται στο πλαίσιο της 3ης Μεγάλης Γιορτής για τα Παιδιά, που διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από 7 έως και 11 Δεκεμβρίου 2016 στη Helexpo Αμαρουσίου. Τα απογεύματα και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για παιδιά κάθε ηλικίας. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε καλέστε στο 2107609550, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00.
Με εκτίμηση,

Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου